Wijn van de maand
Bestel de wijn van de maand

Montepulciano d'Abruzzo 2016 Tiberio

Tiberio ligt op gepaste afstand prachtig in glooiend landschap tussen de twee hoogste bergen (Corno Grande en Majella) van Italië in Abruzzo. Het domein maakt pure, bezielde wijnen zonder opsmuk met balans en veel energie. Dat geldt ook voor deze montepulciano, de tegenpool van de logge, topzware montepulciano's. De wijn toont rood fruit (kers, framboos en granaatappel) met een lichte kruidigheid. De wijn heeft veel sap met een fijne frisheid en mooie, rijpe tannines. Combineert goed met licht wild en rood vlees.

Prijs per fles € 14 (ipv € 14,75)
Per 6 flessen: € 13

Deze aanbieding is geldig t/m 29 februari 2020.

 


Over ons

Over de wijnen


Welkom op de website van Wijnhandel Koninginneweg

 

Op de Koninginneweg in Amsterdam Oud-Zuid bevindt zich al sinds 1920 een wijnwinkel. In 1996 is deze winkel overgenomen door Nyckele Sap. Samen met Jan de Boer is gebouwd aan een assortiment van prachtige kwaliteitswijnen. Tevens zijn er groothandelsactiviteiten ontplooid vanuit het nabij de winkel gelegen magazijn.

Eind 2013 heeft Nyckele Sap het bedrijf overgedragen aan Gilles Huygen, die met passie leiding geeft aan het florerende bedrijf. Trots zijn wij op ons exclusieve ambassadeursschap van de uitzonderlijke wijnen van De Vierheemskinderen uit Stavoren, de echte italiaanse wijnen van Eck en Maurick en onze eigen import van een aantal topdomeinen uit Frankrijk, Italië en Duitsland. Door de fusie op 1 januari 2019 met Bâtard is het assortiment nog verder uitgebreid met hoogwaardige terroirwijnen.

Vele wijnen uit ons assortiment vindt u ook op de wijnkaarten van goede restaurants.Bekijk rustig onze website voor al onze mogelijkheden maar hou de middenstand in ere en bezoek ook fysiek de winkel. Luister naar de verhalen en kom onze wijnen proeven.

Hopelijk tot snel!

Gilles Huygen
Ronald Hulst
Jan de Boer
Hugo Roldaan
Nanne Nanninga
Sherief Abdalla